Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sunt momente cumplite pentru un tânăr de 19 ani care avea în faţă un viitor frumos în motociclismul mondial. Mircea Vrăjitoru zace în comă pe un pat de spital, în Portugalia, după un accident teribil pe pista de la Portimao.

Mircea a fost călcat de un concurent, iar nenorocirea s-a întâmplat sub ochii tatălui, care îi este antrenor. Fratele, Bogdan, era şi el acolo. E şi el motociclist.

La Portimao, Mircea Vrăjitoru a fost călcat pe cap de un alt motociclist. Momentul i-a îngrozit până şi pe ofiţerii de pistă. Acum, zace conectat la aparate într-un spital din Portugalia şi din cauza dublei lovituri la cap, e în comă indusă, pentru încă 72 de ore.

Mircea are adrenalina în sânge. Tânărul a suferit 4 accidente pe circuit numai în ultimul an.

În ţară, pe forumurile bikerilor şi pe reţelele de socializare, prietenii s-au mobilizat. Toţi aşteaptă să-l revadă. Pentru asta trebuie să treacă zilele critice, iar apoi să fie operat.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.