Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PP-DD a declarat, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii " Sub semnul întrebării", de la postul B1 TV, că activitățile sale electorale de la Târgu Jiu sunt sabotate. Diaconescu va candida în colegiul nr. 6, unde s-a înscrs în cursa pentru alegerile parlamentare și premierul Victor Ponta.

"Chemarea mea la DNA a fost o acţiune a domnului Ponta. Toate acţiunile care mi se întâmplă în Târgu-Jiu întrec orice închipuire. Sunt câteva unităţi hoteliere, noi am încercat să închiriem câteva dintre ele. Mă credeţi că până la ora asta nu am reuşit să închiriem niciun hotel? După ce semnăm contractul se reziliează imediat. Am încercat să închiriem nişte restaurante unde să mâncăm şi noi, nici acest lucru lucru nu a fost posibil. Apoi am încercat să închiriem câteva spaţii publicitare pentru campanie, nici asta nu am reuşit, şi exemplele pot continua. Dacă mie mi se întâmplă asta, care am nişte camere după mine, ce se întâmplă în restul ţării cu tăvălugul ăsta al PSD-ului?", se întreabă patronul OTV.

De asemenea, Diaconescu a mai declarat și faptul că autorităţile locale îl susţin atât de mult pe premier, încât "televiziunile locale merg pe banii Prefecturii Gorj ca să-l filmeze pe domnul Ponta".

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

terezu Eu sunt din Tg. Jiu, mars in mortii matii de securist ordinar, n-ai ce sa cauti aici. N-am nici o treaba cu Tonta, e un papagal, dar tu esti un securist obedient si ordinar, si eu iti dau foc la afise si la masina daca te vad prin oras. Mars de aici sclav ce esti

6 noiembrie 2012 12:13

socialistu lefter Oricum, ar trebui sa vedem in direct care dintre cei doi, DD sau Plagiatorul, e o hahalera mai mare! De-alde @curiosu' si alti cretini cacarai vor rupe afisele lui DD de cum le vad pe stilpi. Poate ca asa-i trebuie, daca s-a bagat intr-un fief al comunistilor.

6 noiembrie 2012 6:16

cornel Gorjul e in mina mafiei !

6 noiembrie 2012 5:49

curiosu' diaconescu? o hahalera!!!!!

5 noiembrie 2012 23:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.