Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a efectuat o vizită la Centrul Global de Suport Tehnic al Microsoft România, unde s-a întâlnit cu Ronald Binkofski, general manager și alți reprezentanți ai companiei.

România este pregătită să migreze spre tehnologia de tip cloud, eficientizând astfel relaţia cetăţean-administraţie prin reducerea costurilor, dar şi a birocraţiei, a declarat Vreme în timpul vizitei la Microsoft.

Vreme a discutat cu specialiştii care asigură suport tehnic avansat pentru clienţii care folosesc tehnologiile lor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa afirmând: “într-adevar, cel mai important avantaj al României, aflată într-o piaţa concurenţială, îl reprezintă numărul mare de specialiști în domeniul tehnologic, IT si inginerie”.

Ronald Binkofski a evidenţiat faptul că “ în 5 ani de la deschiderea oficială în 2006, Microsoft România GTSC a devenit cel mai mare centru de acest tip în Europa pentru Microsoft – cei 200 de ingineri care lucrează în acest centru oferă servicii de înaltă expertiză tehnică unora dintre cei mai importanți clienți Microsoft din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, inclusiv clienţi enterprise din România.”
Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.