Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, luni seară, că ar fi o ruşine pentru România ca fostul premier Adrian Năstase să mai aibă vreun rol în politică, după pedeapsa cu închisoare pe care a executat-o, potrivit Mediafax.

"Şi este o ruşine că tot timpul cât a fost deţinut în închisoare a dat sfaturi politice şi a comentat ce se întâmplă în viaţa publică a României. Ca să faci asta, trebuie să fii credibil, trebuie să fii curat", a adăugat Macovei.

Fostul premier Adrian Năstase a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava, după ce a ispăşit opt luni din pedeapsa de doi ani de închisoare cu executare pe care a primit-o în dosarul prejudicierii Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC).

La ieşirea din penitenciar, Adrian Năstase le-a spus jurnaliştilor că totul este în regulă şi că se va vedea cu aceştia peste câteva zile.

Integral pe România LiberăComentarii

@hihi e neamul urmasilor iesiti din legionarii betivi si curvele dace. ce altceva decat hoti si curve ai fi vrut sa iasa din combinatia asta ?

8 iulie 2014 17:57

pensionar sarac... cu "duhul" DUTE LA BUDA, SARI IN BUDA SI TRAGE APA DUPA TINE, ESTE UNICA SOLUTIE SA MAI SCAPE TARA ASTA DE UNELE MIZERII !!!

19 martie 2013 15:20

MILU DOAMNA MACOVEI, GRESITI, ACEASTA DEOARECE "CALITATEA" DE INFRACTOR O AU, DAR NECONFIRMATA DE JUSTITIE, MULTI DIN CEI CARE AU PUTERE DE DECIZIE IN ROMANIA PREZENTA..... !!!

19 martie 2013 15:17

hihihi Pentru Romania da, dar pentru Rromanika grupului infractional organizat si a sutilor sustinatori retardati care ne reprezinta bine in tara si strainatate e o mare lipsa. Acasa ne reprezinta puscariasu' si xeroxatu', basca delatoru', in Parlamentul European severin, in parlament o gramada de talhari si violatori...ce neam o fi asta?

19 martie 2013 9:51

Radu Rusine pt Rominia ca te are europarlamentar si daca rămai tu in politica va fii foarte rău cu noi

19 martie 2013 9:49

pensionar sarac CUM POATE O -FEMEIE -SA FIE ASA DE REA, BOLNAVA DE URA.ACESTE PAZITORI A GUVERNATOREULYI AR TREBUI EXAMINATI PERIODIC DE MEDICI STRAIN CARE NU IAU SPAGA.SPER SA SIMTA SI EA SI ALTELE FARMECUL SINGURATATI UNDE O CRED EU.

19 martie 2013 9:37

Urmeaza lotul puscariabililor PDL incepand cu Gollum, Basila Voda... Atunci sa va vedem cum mai vorbiti despre rolul condamnatilor in politica romaneasca...

19 martie 2013 9:08

angel Tu Hoasca batrina si betiva iar ai aparut?

19 martie 2013 7:17

XXL Deja este o rusine ca monica este europarlamentar roman !!

19 martie 2013 6:47

morty 2 corect ,sper ca v-a intelege ca un puscarias ,nu poate fi credibil,dar in Romania ,totul este posibil. Asa ca nu m-ar mira,daca ar candida la alegerile prezidentiale si in mod miraculos ar cistiga.La cultura politica actuala a poporului, s-e poate.

19 martie 2013 2:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.