Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a oferit câteva detalii despre videoclipul piesei pentru promovarea staţiunii Mamaia, care va fi cântată de Loredana. Edilul a spus că va purta la filmări un costum de salvamar din anii '40, adică "budigăi cu bretele", potrivit Mediafax.

„Eu mă voi costuma pentru clip, pentru care îl vom face cu turiştii care sunt în cluburi, care sunt pe plajă, o să fie un scenariu puţin mai bogat. Nu mă costumez în Ulise, ci în salvamar din anii '40, cu budigăi din aceia cu bretele pentru că se potriveşte cântecului”, a afirmat Mazăre, citat de Mediafax.

Mazăre a şi fredonat o parte din refrenul piesei. "Eu sunt la partea de rap. Dar vă spun puţin din refren: «Uite luna, uite farul, hopa sus că te ia valul», dar eu nu cânt refrenul", a spus el.

Primarul a precizat că piesa va fi interpretată de el şi de Loredana şi că din acest proiect făcea parte şi rapperul constănţean Chimie, care însă s-ar putea retrage.

Integral pe România LiberăComentarii

cornel Mascarici !

27 martie 2013 7:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.