Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Muncitorii români din cadrul unei companii de construcţii din regiunea Toulouse, Franţa, sunt în grevă începând cu 18 iulie deoarece nu şi-au primit salariile de două luni, informează postul public de televiziune France 3, citat de Mediafax.

Potrivit sindicatului CGT, care susţine greva românilor angajaţi la compania de construcţii Drémil-Lafage, aceştia nu şi-au primit salariile pentru mai şi iunie, nici plata pentru numeroasele ore suplimentare.

De asemenea, muncitorii nu sunt mulţumiţi că ei îşi plătesc combustibilul în cazul deplasărilor frecvente şi de lungă durată, în interes de serviciu.

Sindicatul CGT a anunţat într-un comunicat că directorii companiei au refuzat să negocieze.


Comentarii

crysti ierta-mi fie rautatea,dar astia-s din aia care se autointituleaza "diaspora"si latrau ca romanii din tara nu muncesc si cer bani.ia te uita cum se-'nvarte roata,ia ziceti mai capsunarilor,nu va mai place munca multa si neplatita pe care o propovaduiati?

22 iulie 2013 21:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.