Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un avion de luptă aparţinând armatei turce s-a prăbuşit luni în centrul Turciei, din motive încă neidentificate, a anunţat Statul Major al armatei turce, informează AFP, citată de Agerpres.

Nici unul dintre cei doi piloţi au fost răniţi, au mai precizat oficialii turci.

„Un avion de recunoaştere de tip RF-4E care a decolat de la baza aeriană Malatya pentru un zbor de antrenament s-a prăbuşit la ora locală 15:22, la cinci kilometri de satul Kangal-Emir, în provincia Sivas, din cauze încă necunoscute”, se arată într-un comunicat al Statului Major.

„Cei doi piloţi s-au catapultat şi au fost găsiţi în viaţă. Vieţile lor nu sunt în pericol”, au adăugat autorităţile militare turce.


Comentarii

Paul: Chiar în centru-centru? În care dintre ele, în cel de presiune, sau în ala de greutate (a suprafetzei)? E bine ca pilotzii au reusit sa ajunga în "centrul" Turciei, evitând astfel sa fie mâncati de canibali în Siria.

30 septembrie 2013 21:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.