Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La o simplă căutare după Austrian First International School of Sex (AISOS), Google oferă peste 128.000 de rezultate. Ziare, radiouri şi site-uri de pe tot mapamondul au informat în ultimele două săptămâni despre prima şcoală de sex din lume, oferind fel de fel de titluri şi amănunte picante, fără ca cineva să verifice veridicitatea informaţiei.

Surpriza de proporţii a avut loc ieri, în Austria, când purtătoarea de cuvânt a organizaţiei The BirdBase, Elisabeth S, a anunţat că " Prima Şcoală Internaţională de Sex din Viena” nu există şi totul a fost doar o farsă pentru a dovedi cât de creduli sunt oamenii.

"Iniţiativa noastră a avut rezultatele scontate. Am dorit să creăm un haos mediatic şi am reuşit. Scopul nostru a fost să dovedim că avem o mare problemă cu lipsa de educaţie a oamenilor. Politicienii din lumea întreagă sunt incapabili să rezolve problema pensiilor. O şcoală de sex ar fi soluţia. Dacă politicienii nu fac nimic, atunci noi ar trebui să facem mai mult sex, ca să avem mai mulţi copii. A fost uşor să păcălim lumea. Am construit o pagina oficială pentru şcoala de sex şi am convins-o pe directoarea Thompson (51 de ani), altfel o fostă moderatoarea de talk-show-uri erotice din Suedia, să îşi joace bine rolul într-un video postat pe Youtube. Organizaţia noastră numără peste 200 de persoane, în general oameni nemulţumiţi de direcţia în care ne îndreptăm. Misiunea noastră este să îi facem pe oameni să gândească şi să analizeze veridicitatea anumitor informaţii. Vrem ca, în fiecare ţară, oamenii să analizeze situaţia educaţiei în şcoli, fiindcă politicienii nu fac nimic”, a declarat Elisabeth S. pentru Die Presse.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.