Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul paraşutist care a măcelărit lucrători imigraţi "a trăit în pădure" după ce şi-a săpat drumul spre libertate.

Nemilosul Vladimir Avdeyev , în vârstă de 38 de ani, este legendar pentru brutalitatea sa, dar şi pentru forţa fizică incredibilă. Pentru a se distra acesta spărgea cărămizi şi sticle de şampanie cu mâinile goale.

După ce a evadat dintr-o închisoare de maximă siguranţă printr-un tunel săpat de deţinuţi, autorităţile au alertat locuitorii regiunii Irkutsk cu privire la pericolele pe care fostul paraşutist le prezinta pentru siguranţa lor.

"El poate ucide orice număr de oameni cu mâinile goale", este declaraţia şocantă despre Vladimir Avdeyev , venită din partea unui fost camarad.

Imaginile terifiante pe care acesta le-a provocat în urma uciderii imigranţilor din Asia Centrală îl fac pe acesta să fie unul dintre cei mai nemiloşi criminali. Două dintre victimele sale au fost decapitate, iar alţi patru au fost închişi de acesta într-o încăpere care a fost incendiată. Cei patru au supravieţuit miraculos, dar au fost desfiguraţi.

Unii localnici au afirmat că Vladimir Avdeyev era un lider vigilent şi că imigranţii tajik ar fi drogat tinerii din regiune, după care le înscenau sinuciderea.

Anchetatorii au spus că Avdreyev şi gaşca lui au ucis uzbeci , nu tadjici, dar, în orice caz, dar crimele erau autentice.

Avdreyev a evadat din închisoarea de maximă siguranţă din apropiere de Markovo cu alţi doi criminali şi un tâlhar. Aceştia au fost prinşi înaintea lui.

Rambo din Siberia a afirmat că el a căutat hrană în această perioadă de patru luni şi că nu a întâlnit nicio altă persoană. Dar mass-media din Rusia spune că agricultorii din zonă ar fi alertat poliţia după ce Vladimir Avdeyev ar fi lucrat pentru unii dintre ei.

Se pretinde că acesta nu s-a predat poliţiei de bună voie, dar nu există nicio dovadă în acest sens.

O anchetă criminală a fost pornită pentru a se stabili cum a fost totuşi posibil ca ca patru deţinuţi să evadeze de la închisoare de maximă siguranţă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.