Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Veste surprinzătoare în lumea IT&C. Microsoft ar putea cumpăra Nokia. Producătorul finlandez de telefoane mobile ar putea avea un nou proprietar peste aproximativ un an.

Informatiile furnizate de Techradar care citează surse ale Danske Bank arată că Microsoft ar putea înainta o ofertă de preluare a companiei de telefonie mobilă chiar în prima parte a anului viitor.Nu este totuşi prima dată când apar zvonuri legate de posibila tranzacşie între Microsoft şi Nokia, dar de această dată sursa speculaţiilor este o bancă. În orice caz, speculaţiile nu pare să deranjeze investitorii, mai ales pentru că acţiunile Nokia au crescut cu 3 la sută. Oficialii companiilor nu au comentat pisibila fuziune prin absorbţie a Nokia de către Microsoft.

Integral pe Money.roComentarii

Fuziune prin absorbtie nu stiu daca exista, stiu doar de fuziune sau absorbtie (bineinteles in ceea ce priveste reorganizarea societatilor comerciale).

15 decembrie 2011 22:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.