Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Regimul Băsescu a transformat relaţia solidă a României cu SUA într-un comportament slugarnic, scrie Radu Tudor pe blogul său.

Astăzi, ţara noastră e polarizată fără precedent între opţiunea anti şi pro-americană.

Senatorul Mircea Geoană, cel mai important politician român în relaţia cu Statele Unite ale Americii, şi profesorul Cristian Pârvulescu au fost invitaţi în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire", realizată de jurnalistul Radu Tudor.

Aceştia au comentat argumentele pro şi contra exploatării gazelor de şist.

Potrivit lui Mircea Geoană, Roşia Montană nu are nimic de-a face cu SUA ca şi interes al statului american, fiind o operaţiune canadiană.


Comentarii

teo AMERICA GO HOME !

21 octombrie 2013 16:43

val1 Globalizarea sterge notiunea de americani,canadieni, chinezi sau orice alta natie Navele cu pavilion de complezenta dovedesc deja acest lucru Dar pentru minti inguste sau blocate in trecut americani=imperialism, rusi=comunism De fapt putem spune si romani=tigani=hoti=prosti....???

21 octombrie 2013 6:00

tara de secaturi cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata Europei multi imbecili inca confunda SUA cu Canada... (acesti imbecili au drept de vot si ne intrebam de ce nu e bine in Ro))

21 octombrie 2013 2:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.