Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat sâmbătă că este important ca ministerul să aibă „parteneri serioşi” în programul de construcţie de autostrăzi, astfel încât bugetul de două miliarde de euro să fie folosit în acest sens.

Anca Boagiu a vizitat şantierul lotului 1 al autostrăzii Timişoara – Lugoj, însoţită de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc dar şi de prefectul Mircea Băcală.

La finalul vizite, Boagiu a declarat că este mulţumită de lucrări, care, potrivit reprezentanţilor constructorilor, au ajuns la un stadiu fizic de 40%, în două luni.

De asemenea, Boagiu a arătat că este important ca ministerul să lucreze cu „parteneri serioşi” pentru programul de construcţii de autostrăzi.

"Este foarte important ca programul de autostrăzi să meargă mai departe oricâte piedici am întâmpina uneori. Putem să le depăşim şi este important să avem parteneri serioşi, astfel încât bugetul pe care îl avem alocat, cei 2 miliarde de euro pe care îi avem de folosit pentru autostrăzi, să fie cheltuit. Iar eu am convingerea că până în 2013 vom avea autostrăzi până la Sibiu, sperând că până în 2016 să avem realizat şi tronsonul de la Sibiu la Piteşti şi Coridorul IV să fie construit", a spus Boagiu.


Comentarii

Românii sunt mințiți și batjocuriți! Românii sunt batjocuriți. Dacă PIB-ul României fluctuează undeva între 7500 și 8500 dolari pe cap de locuitor, asta însemnând că economia românească produce așa cum e ea, 7500-8500 dolari pe cap de locuitor. Raportat la cifra PIB-ului, salariul minim și pensia minimă sunt o foarte mare bătaie de joc la adresa națiunii. Asta având în vedere și marea majorare recentă a salariului minim de la 670 lei la 700 lei. Oare cât timp va mai putea fi păcălită națiunea română de acești ipocriți care acum prin guvernarea lor duc țara de râpă?

18 decembrie 2011 9:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.