Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a declarat, la România TV, că nu au existat interese politice în schimbarea lui Mitică Dragomir de la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

"Nu, nu e adevărat. Nu vreau să fie supărat pe mine, dar era timpul unei schimbări, sincer. Am văzut că a zis că m-am implicat. Nu m-am implicat, dar nici nu mi-am ascuns dorinţa de schimbare. Cred că trebuie să se schimbe. Oamenii care stau prea mult în funcţii...", a spus Ponta la România TV.

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Integral pe România LiberăComentarii

unu sa-ti creasca nasul ?

15 noiembrie 2013 8:36

crin Mascarici ordinar si un mare mincinos esti mai baiete.

15 noiembrie 2013 7:54

Dan pacat mai ponta, daca ai fi fost imlicat as fi putut spuna ca ai facut si tu un lucru bun in viata ta, dar asa..............

15 noiembrie 2013 6:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.