Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a abordat în emisiunea de duminică seară, tensiunile din USL şi implicările acestora pentru populaţie.

Invitatul lui Radu Tudor, maestrul Mircea Diaconu, a explicat că nu poate fi vorba despre tensiuni venite din interior şi că există foarte multă presiune pe liderii USL.

"Există lideri în ziua de astăzi care trăiesc sub o presiune teribilă. Există riscul, din când în când, unei enervări de moment, senzaţie, descărcare, dar, în esenţă, lucrurile merg mai departe. Este un proiect mult prea important. USL are foarte multă treabă de făcut."

Mircea Diaconu a explicat şi că există foarte multe aşteptări din partea cetăţenilor, care, în raport cu ritmul la care pot fi realizate proiectele, creează, din nou, tensiune.

"Există şi raportul între aşteptarea publică şi ritmul la care pot fi făcute programele clamate şi necesare. Nerăbdarea publică creează tensiune. Agenda este cumplită şi presiunea publică este imensă."


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.