Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vaslui şi Dinamo şi-au împărţit reprizele. S-a terminat 1-1, iar câinii par mai mulţumiţi cu acest egal

Cu o victorie în meciul direct, Vaslui şi Dinamo zâmbesc primăverii. Cu toţii ştim, cu o floare nu se face primăvară, dar nici cu locul cinci nu primeşti mărţişoare. La fel, am văzut că Sânmărtean e cu floricelele, dar cel care poate sparge gheaţa e Antal. Singur cu Bălgrădean trage în palma lui şi, aşa cum spuneau la radio: VASLUI, -7 grade, gheaţă la mal. În ţintar, la adevăr, la scorul ăsta pentru moldoveni se simt două cu plus. Cine mai ţine astăzi clasamentul adevărului, cine mai dă flori?

Să revenim la Sânmărtean, de la 20 de metri lateral stânga are primăvara pe interior. Dă cu ea în zid, iar fitilul unui Revelion timpuriu îi explodează pe frunte lui Temwanjera. E bară, e iarnă în continuare, e frig.

Dinamo nu doreşte primăvara, vrea o simplă petală din zâmbetul ei, ai lui Stoican au venit la egal, seamănă ger. Culeg mingea din poartă. Ţucudean face henţ în careu, Antal sparge copca şi e 1-0 pentru Vaslui, iar la următorul fluier se dă pauză. Ceai cald pentru Ciobotariu, Crivăţ pentru Stoican.
Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.