Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antrenorul celor de la Dinamo, Flavius Stoican, îi cere lui Ionuţ Negoiţă două sau trei transferuri pentru a putea califica echipa în cupele europene.

Stoican a recunoscut că unul dintre posturile care trebuie acoperite este cel de atacant.

"Sîntem atenţi la fiecare transfer pe care îl facem. Într-adevăr, eu înainte de a pleca de la Bucureşti am stat de vorbă cu domnul Negoiţă, am pus pe tapet exact lotul de care am nevoie pentru 2014, plus 2-3 jucători care vrem să vină la club şi să ajute.

Ideal acum ar fi ca orice transfer pe care îl facem să fie ca jucătorul care va veni să ajute Dinamo şi nu invers. Am vorbit să mai aducem şi un atacant.

Indiferent cît mă bazez eu pe Ţucudean, există un moment în viaţa fiecăruia cînd poate are probleme medicale, dar este un jucător pe care mă bazez şi cred că va ajunge mult mai bine decît este la momentul actual, pentru că are potenţial mare.", a spus Flavius Stoican.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.