Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lucrarea “Studiul China”, efectuată de dr. T. ColinCampbell şi publicată în anul 2004 în Statele Unite, este considerată la ora actuală drept “cel mai complet studiu despre nutriţie realizat vreodată, cu implicaţii extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate şi sănătăţii pe termen lung”.

New York Times, prestigioasa publicaţie americană, publica la apariţia sa aceste rânduri: “Descoperirile din cel mai cuprinzător studiu efectuat vreodată pe tema corelaţiei dintre dietă şi riscul de apariţie a bolilor pun sub semnul întrebării dogmele alimentare”.

David Klein, editor la revista Living Nutrition Magazine o recomandă astfel: “StudiulChina este cea mai importantă carte pe tema alimentaţiei şi sănătăţii publicată în ultimii 75 de ani. Orice om ar trebui s-o citească, iar cartea ar trebui predată în cadrul programelor de nutriţie din universităţi. Lectura ei este uimitoare. Ştiinţa nu lasă loc de îndoieli. Integritatea şi angajamentul doctorului Campbell faţă de o educaţie nutriţională corectă transpar din întreaga carte”.Integral pe FinanciarulComentarii

terente De unde se poate cumpara aceasta carte? stie cineva? Doresc s-o am in biblioteca.Emailul meu este:tereaca_gheorghe@yahoo.com , V-a multumesc.

18 ianuarie 2014 10:32

un fost bolnav Aceasta carte schimba viata omului dupa ce este citita. Nimeni nu mai ramane ceea ce a fost! este mai eficienta decat oric etratament impotriva cancerului.

18 ianuarie 2014 8:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.