Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A reuşit să ajungă în Cetatea Filmului şi să joace în câteva filme de la Hollywood. Zilele viitoare, actorul Dragoş Bucur (35 de ani) va putea fi văzut şi la noi pe marile ecrane în pelicula „Un poliţist şi jumătate" - „Ride Along", în rolul mafiotului Marko.

Acesta este primul rol al lui Dragoş pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, la casa de filme Universal.

Dragoş ne-a povestit, în exclusivitate, cum au decurs filmările alături de actori celebri din distribuţie, precum Ice Cube (44 de ani).

„Scenele au fost filmate în două săptămâni. Americanii iau foarte în serios siguranţa pe platourile de filmare. Există un protocol care trebuie respectat indiferent de câte ori ai mai făcut asta sau de cât de mare vedetă eşti. În prima zi am fost împreună cu John Leguizamo şi Ice Cube la un poligon de tragere şi am fost instruiţi de doi antrenori. M-am înţeles excelent cu Ice Cube pentru că am filmat mai multe cadre împreună. E modest, foarte prietenos, te sfătuieşte şi îţi dă idei pentru cadrele pe care le filmezi", a povestit Dragoş, pentru Click!

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.