Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un ieşean ce locuieşte în cartierul de vile din Iaşi a lui Relu Fenechiu a înaintat, recent, o plângere penală împotriva fostului ministru al transporturilor. Reclamaţia a ajuns, zilele trecute, la Parchetul General.

Alături de Relu Fenechiu, prin aceeaşi plângere au mai fost reclamaţi şi fratele fostului liberal, Lucian Fenechiu, precum şi omul de afaceri din Iaşi, Bogdan Damian. Cei doi sunt se află şi ei în Penitenciarul Iaşi.

Reclamaţia penală înaintată de ieşeanul Ioan D. a ajuns iniţial la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi şi face referire la presupuse abuzuri comise de fraţii Fenechiu şi Bogdan Damian în cartierul de vile I.C. Brătianu, din zona Bucium.

„Plângerea a fost declinată către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României prin prisma calităţii de deputat a unuia dintre cei reclamaţi“, a transmis corespondentului "Adevărul" Adina Bocai, purtător de cuvânt al unităţii de Parchet ieşene. În acelaşi document remis procurorilor mai sunt reclamaţi şi un avocat şi un notar din Iaşi.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.