Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Negocierile care au loc în cadrul conferinţei de pace Geneva II sunt „sortite eşecului”, consideră ministrul sirian al Reconcilierii Naţionale, Ali Haidar, informează AFP, citată de Mediafax.

„Damascul a decis să participe la reuniunea de la Geneva pentru a demonta o blocadă politică şi mediatică ce durează de trei ani, în timp ce opoziţia siriană a venit la Geneva doar pentru a obţine legitimitate”, a afirmat Haidar.

„Astăzi a fost încă o zi pierdută pentru că reprezentanţii coaliţiei opoziţiei insistă asupra faptului că nu există terorism în Siria şi nu vor să discute această problemă”, a completat Faysal Mokdad, adjunctul ministrului sirian de Externe.

Emisarul ONU şi al Ligii Arabe pentru Siria, Lakhdar Brahimi, a declarat că noua rundă de discuţii este „la fel de laborioasă” precum cea din ianuarie, admiţând că nu se înregistrează progrese.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.