Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionuţ Negoiţă s-a arătat deranjat de afirmaţiile lui Laurenţiu Reghecampf, care a susţinut că, pentru Steaua, Dinamo nu reprezintă nimic în momentul de faţă.
Acţionarul grupării din Ştefan cel Mare crede că ar trebui să existe mai mult fair-play din partea lui Reghecampf.
Negoiţă trimite şi o înţepătură discretă şi spune că antrenorul Stelei trebuie să-şi confirme valoarea prin rezultate pe plan extern.

"Au fost declaraţii care n-ar trebui să existe în Liga I. Noi i-am respectat şi-i respectăm, îi apreciem calităţile lui Reghecampf. Mai are mult de demonstrat pe plan extern, ştim cum funcţionează lucrurile aici, în România. Valoarea unui antrenor şi a unui lot se văd în meciurile din Europa, mai are nevoie de modestie.

Nu ne gândim la meciul cu Steaua, pentru noi, cel mai important este acum meciul cu Viitorul. După aceea, bineînţeles că ne vom gândi la unicul derby. Ei sunt într-un moment bun, de mai mulţi ani se investesc bani acolo, au cumpărat jucători buni. Cu bani mulţi, aproape oricine poate să facă lucrurile să meargă bine.

Cu bani puţini, doar oamenii extraordinari pot face performanţă. Singura şansă a lui Dinamo este să facă această reconstrucţie, suntem pe drumul cel bun, spre deosebire de alţii, noi ne vedem lungul nasului. Suntem o echipă tânără, iar performanţele încep să se vadă. Putem fi ironici, dar nu trebuie să depăşim unele limite", a declarat Ionuţ Negoiţă. În acest sezon de Liga Campionilor, Steaua a terminat pe ultimul loc în grupă, cu doar 3 puncte.
Integral pe ProSportComentarii

Comandantu Fratele adventist al partzarului primar neacoitza comenteaza spusele unui cretin monden cu carare pe mijoc.... asta-i Romania.... si fotbalul ei...

21 februarie 2014 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.