Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele dinamovist Constantin Anghelache i-a intrigat pe fanii şi în special pe jucătorii şi staff-ul tehnic din Ştefan cel Mare cu un editorial publicat în ziarul Ring, în care l-a criticat deschis pe antrenorul Flavius Stoican şi în care a insinuat că meciul cu Viitorul ar fi fost necurat. Patronul Ionuţ Negoiţă nu se declară, însă, la fel de şocat de atitudinea publică a colaboratorului său faţă de tehnician, însă a recunoscut că, dacă se va verifica faptul că partida cu echipa lui Hagi a fost aranjată, se va gândi serios la retragerea din fotbal.

"A fost un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Totuşi, arcă este putred acest sistem din care facem parte noi, cei din fotbalul românesc. De aceea, mă gândesc să renunţ la această misiune pe care mi-am asumat-o la Dinamo dacă se va dovedi că echipa a fost implicată în jocuri aranjate", a spus Negoiţă la DigiSport.
Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.