Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează o acțiune de protest față de declarațiile ambasadorului Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James D. Pettit, referitoare la identitatea populației din stânga Prutului. Evenimentul va avea loc marți, ora 10:00, la Fântâna din Piața Universității. Potrivit organizatorilor acțiunii, bucureștenii îi vor aduce diplomatului american cărți de istoria românilor. „Rea voință, lipsă de pregătire sau derapaj diplomatic în numele unor interese strict personale care l-au determinat pe ambasadorul Pettit să sfideze populația Republicii Moldova, să o trateze incorect din perspectivă identitară și geopolitică, sunt condamnabile. România și Republica Moldova sunt două părți ale aceluiași popor, care pot decide să se unească pe căi democratice, conform dreptului internațional, pe baza voinței populare liber exprimate. ”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.Integral pe CotidianulComentarii

Gicu Un AMBASADOR de cacat!

30 august 2016 17:13

@carmen Carmencita, lasa politica fa ! Ocupa-te de ....pantofi, ciorapi, ori....altceva !

30 august 2016 12:38

Mesterul Felicitari Platformei unioniste ! Cartile de istorie sa fie duse ambasadorului SUA la Chisinau, dar si a celui de la BUcuresti pt. a informa situatia catre SUA Daca SUA ar fi cu adevarat democratica cum se lauda l-ar rechema de la post pe acest rusofon de ambasador. de la Chisinau.

30 august 2016 12:20

Oltean La balamuc cu d-l George Simion & zurbagii sai. Cu astfel de tradatori de tara numai acolo sau la inchisoare; nu au ce cauta in libertate.

30 august 2016 12:16

Oltean Adevarul supara pe cei fara creier. O unire cu Moldova ar fi o pacoste pentru ambele popoare.

30 august 2016 12:13

@Psihiatru de serviciu Intelegem ca esti .... in serviciu permanent la psihiatrie .De unde deduci ca PDL ( ?) si Basescu ar fi de acord cu ce spune Carmen ? In capul tau e un haos total ( afaceri cu Rusia , Alro,etc..) provocat de medicamente contrare bolii pe care o ai sau asa esti din nastere.

30 august 2016 8:50

amerloc nu degeaba striga arabii -america satana

30 august 2016 8:34

PSIHIATRUL DE SERVICIU Gunoiul care-si zice Carmen, este, in fapt, pdl-epra aia dementa, platita cu ora, sa hahaie chestii Bashineshti ! Uite pe cine f...te grija de razboi cu Rusia. Pe Basescu&PDL-eprele, care au facut afaceri grase, cu Rusia, timp de 18 ani - ALRO, etc. Pt. drogatul de ambasador, o flegma suplimentara intre ochi !

30 august 2016 7:53

carmen Mai degraba sunt derbedei astia care ne vor in razboi. Chiar nu intelegeti ca moldivenii vor sa fie stat independent. Insa, politicienii nostri corupti vor sa deturneze atentia de la ei, exact cum a facut securitatea in '89. Scenariul se repeta, ticalosii sunt poate altii. Voi sunteti inconstienti la ce tensiuni avem in zona Romania , "buricul pamantului "sa porneasca razboi cu rusii. O sa se lupte Romania singura? Cine ii va da ajutor daca americanii se retrag , obtuzilor ?

30 august 2016 7:26

Miky-Iohannis Klaus-Maus: Da, da, stiu si eu ca la o faza ca asta derbedeii sunt expediati în mod normal în procedura de urgentza si cu botul spart îndarat, la Washington DC (în pi*da mamei lu`Obanana, n.m.), dar eu am supt poolla-transatlantica înca de mic copil, asa ca sa nu va asteptati la nimic dela mine... Cu respect, M-I.K-M.

29 august 2016 23:38

euro-Paulus: Bine, dar eu ma îndoiesc ca dl. ambasador-derbedeu Pettit-Poolea-James D. pricepe chestii de-astea "civice" - D-Sa ar trebui luat pur si simplu la flegme între ochi si la oua stricate în freza + shooturi în bot, nu?! Cu respect, e-P

29 august 2016 23:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.