Imediat după ce judecătorii au decis să-l trimită după gratii pe Gigi Becali pentru următorii trei ani în „Dosarul Transferurilor”, Corneliu Vadim Tudor a criticat dur hotărârea magistraţilor, precizând că patronul Stelei nu ar fi meritat să fie condamnat la închisoare.

Corneliu Vadim Tudor a fost foarte vehement la adresa judecătorilor care au decis să-l condamne pe Becali, considerând că sentinţa este nedreaptă.

„L-au băgat la puşcărie ca pe ultimul borfaş pe Gigi Becali. Problema României nu este Becali, ci marii tâlhari ai ţării care sunt în libertate. Nu ştiu ce se va întâmpla cu Steaua de acum înainte. Cum s-a dat condamnare dacă Gigi a avut imunitatea parlamentară ridicată? El e un creştin adevărat şi va trece cu bine peste asta. Mi se pare că este o simetrie perfectă între cazul lui Gigi Becali şi al lui Adrian Năstase. Sunt dosare fabricate de judecătorii lui Băsescu. Gigi era mai slobod la gură şi l-a atacat pe Băsescu, iată acum ce i se întâmplă din cauza asta. Băsescu are pâinea şi cuţitul, justiţia este în mâna lui”, a Vadim Tudor pe un ton furibund.
Integral pe AdevărulComentarii

socialistu lefter Pai era normal sa fie trimis in inchisoare, ca orice "borfas de rind". Este. Are importanta ca isi face cruci? Ca face donatii pe la biserici? Cu ce minte judeci bai, ala care amenintai cu tepe prin piata? O problema este: ca nu toti borfasii nu fac puscarie, asa cum s-ar cuveni. Ca mult prea multi scapa, profitind de coruptia si teama magistratilor. Dar uita ca, unul cite unul, ne arata ca e posibil sa avem si in Romania Justitie dreapta!

21 mai 2013 14:51

sa ma lingi in cur , vadime Lozinca lui vadim si a lui gigi la alegerile europarlamentare "" Un crestin si un patriot/ va scapa tara de hoti""" Trebuia sa va tineti de cuvant , MAIMUTOILOR!

20 mai 2013 22:15

Rodica D-l Vadim crede ca Gigi este un sfant ce nu merita pedepsit. Gresit! Pentru Gigi n-a existat nicio lege care sa fie respectata de el. a facut ceea ce a vrut sfidand pe toata lumea. A intrat in tot felul de combinatii de afaceri care i-au adus multi bani iar acum cand trebuie sa dea socoteala pentru faptele lui crede ca totul este o inscenare facuta de catre Basescu. Gresit! 1. Cazul valiza: tentativa nereusita de mituire 2. Cazul furtului masinii: a incercat sa-si faca singur dreptate. Nu avem politie si procuratura? Daca toti am proceda la fel ca s-ar intampla cu tara noastra? 3.Schimbul de terenuri: aici, a dorit sa fie cel mai smecher roman. Nu s-a gandit macar o clipa ca comite o ilegalitate? Banii l-au orbit. 4. A ajuns europarlamentar cu ajutorul d-lui Vadim. Ce foloase a adus Romaniei? 5. A ajuns parlamentar PNL cu ajutorul d-lui Crin Antonescu. De ce? Are Romania nevoie sa fie reprezentata de astfel de indivizi? NU! Banii l-au ajutat mereu.

20 mai 2013 22:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.