Revoluționarul brașovean Sorin Boacă a intrat în cea de a 11-a zi de greva foamei, protest declanșat la domiciliu. Starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid, iar ieri a fost luat de o mașină a Ambulanței și a fost dus la Spitalul Județean Brașov, nivelul glicemiei atingând nivelul critic – 64 mg/dl.

Boacă a intrat în greva foamei atât în semn de solidarizare cu președintele Asociației 21 Decembrie, Doru Mărieș, pentru respectarea Legii recunostintei, nr 341/2004 (referitoare la acordarea unor drepturi și compensații revoluționarilor), dar și pentru demiterea secretarului municipiului Brașov, fostul maior de Securitate Nicolae Paraschiv, care a făcut poliție politică.(...)

În acest context, este revoltător faptul că atât primarul George Scripcaru, cât și prefectul Ion Gonțea, care au atribuții în acest sens, îl mai mențin în funcția de secretar al municipiului pe fostul maior de securitate.

Mai mult, deputatul PDL Florin Postolachi, președinte al Asociației "15 noiembrie 1987" și coleg de partid cu Scripcaru și Gonțea, acceptă umilința de a-l vedea într-o poziție de demnitate publică pe unul dintre reprezentanții organului represiv al PCR, care au înăbușit revolta muncitorilor brașoveni.

Rămâne ca toți acești membri marcanți ai PDL să răspundă unei întrebări care le-a fost adresată public: care este interesul de a apăra un personaj care a făcut poliție politica?Integral pe News BrasovComentarii

Dann Dupa 11 zile? Trebuia sa ia legatura cu profesoara din Caracal care a stat 72 de zile ai arata "fresh"!!

6 ianuarie 2012 12:59

Meiceican Persoanele care conduc Romania in prezent au avut beneficii din partea PCR. Acesta e motivul pentru care responsabili din vechiul regim sunt mentinuti in functii de demnitari publici.Sunt oamenii lor. Nu e nicio mirare.

6 ianuarie 2012 12:10

Zamucles Bai ! voi sunteti idiooti, na-ti inteles? A fost condamnat comunismul, nu comunistii and co. Greva asta e o diversiune. Daca nu va ardea la pomana va durea in cot ca e ala secretar. Pomanagiilor !

6 ianuarie 2012 11:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.