Secretarul general al Partidului Democrat Liberal (PDL), senatorul Gheorghe Flutur, a felicitat duminică organizația județeană a PDL Botoșani pentru alianța realizată, la nivelul județului, cu Partidul Național Liberal (PNL).

El a declarat, la o întâlnire electorală în municipiul Botoșani, că dreapta politică din România se va uni, în acest an, în jurul PDL și va desemna un candidat unic la prezidențiale.Integral pe AgerpresComentarii

Dreapta? Care dreaptă nene? Dacă ne uităm la sigla PDL, pe ea e reprezentat trandafirul din stânga trandafirilor din stânga de pe sigla PSD. Deci unde e dreapta? La stânga evident! Dar prezervativul din imagine are dreptate, e vorba despre dosul dreptei, care oriunde l-am pune tot la stânga va fi. Punct!

11 mai 2014 22:20

liberalul socialist Domnu Flutur, dar de udne stiti ca la Botrosani s-a "unit in jurul PDL"? Poate a fost... "in jurul PNL", ce zicvi? Sau poate au stat pur si simplu "in jurul mesei". O sa vedem la alegeri - mai sunt doua saptamini! - cum stati. Cred ca undeva apropiat PNL-ului: cca 14% fiecare!

11 mai 2014 21:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.