Proiectul Roaba de cultură, locul preferat de relaxare al bucureştenilor, se redeschide pentru al patrulea an consecutiv, începând de sâmbătă, 17 mai.

Activităţi diverse, de la spectacol în aer liber, activităţi de relaxare, ateliere educative, activităţi dedicate copiilor şi familiei, sport , filme, concerte, toate acestea vor intra în programul zilnic al tuturor celor care îşi doresc să-şi petreacă timpul altfel, în natură. Proiectul “Roaba de cultură”, dezvoltat de Asociaţia Green Revolution din Bucureşti, este un proiect multifuncţional, o alternativă gratuită de petrecere a timpului liber.

Pentru al patrulea an consecutiv, reînnoim invitaţia transmisă bucureşteni de a se apropia de natură, de cultură prin proiectul «Roaba de cultură», , o oază de linişte şi bună dispoziţie cu acte în regulă, unde veţi descoperi activităţi dintre cele mai diverse: muzică, sport, workshop-ur, teatru, fotografie, film. Vă aşteptam în număr tot mai mare pentru a vă bucura de un festival al culturii în natură, din primăvara până toamna târziu”, a spus Raluca Fișer, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.
Integral pe Green ReportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.