Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că este foarte relevant faptul că Legea sănătății a fost criticată de un profesionist în domeniu, şeful SMURD, Raed Arafat. "Despre legea sănătății a vorbit un om pe care cred că îl respectăm cu toții pentru profesionalismul și integritatea lui, și anume domnul Raed Arafat. N-aș adăuga nimic. Eu cred că toți cei care guvernează și vor guverna România pot lua de la acest om – de la Raed Arafat, nu de la Traian Băsescu – exemplu din toate punctele de vedere. Și e foarte sugestiv faptul că în Guvernele României, acest om a dovedit mai mult devotament și, la urma urmei, mai mult patriotism pentru această țară decât alții", a declarat Crin Antonescu.

Dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe această lege, USL ia în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură, a mai spus liderul PNL.
Integral pe CotidianulComentarii

Dinu Antenescule,LA MUNCA

13 ianuarie 2012 16:37

ramo http://www.documentarywire.com/sicko ... aici vom ajunge daca se adopta aceasta lege..

13 ianuarie 2012 2:33

ramo http://www.documentarywire.com/sicko ... aici vom ajunge daca se adopta aceasta lege..

13 ianuarie 2012 2:32

George Catre Medican: Arafat Eroic? in curand poate il numesti ca fiind CEL MAI IUBIT FIU, din pacate nu poti sa spui ca e din Romania dar cine stie, la cultura pe care o ai poate ca zici ca e fiu de DAC. Sarac amaru nostru cata lume stearsa la cerebel avem...

12 ianuarie 2012 1:08

George Antonescu este cosmarul de care Romania NU are nevoie. Dar ca orice in viata asta, ceea ce meritam asta o sa avem. Ne-am obisnuit ca sa primim pomeni, sa fugim de lucru, sa ne imbogatim peste noapte fara munca, sa ne uram unii pe altii, sa vorbim urat, sa ne fie rusine ca suntem romani. Demnitatea noastra e ZERO iar ANTONESCU este un prim exemplu (asta nu inseamna ca BASESCU sau PONTA e mai bun) toti o apa si un pamant. Mi greata

12 ianuarie 2012 1:04

Catalin Mai Antenescu !! "mizeria asta de sistem corupt " din sanatate este format din cadre medicale. Lui Arafat i s-a urcat succesul la cap. Sa-ti dau un exemplu: o ambulanta de la spitalul privat Bethesda din Suceava are un pret de cost intern pe Km efectuat la jumatate cat o ambulanta de la stat. La stat cheltuielile cu functionarea sunt umflate rau, iar prestatiile sunt de kkt. Pentru a incasa bani multi de la casa de sanatate , ambulantele de la stat se deplaseaza cu echipajul complet ( pe hartie) la orice stranut a unui pensionar. Asa ca voi astia de la USL mai terminati cu cioacele si cu tromboanele , ca nu tine.

10 ianuarie 2012 13:13

medican Dar cine a spus ca in tara lu base e nevoie de specialisti cu opinii altfel decat vrea pohta lui? Pe mana marinelului o sa plece unul dintre cei mai eroici oameni pe care i-a avut Romania in ultima vreme. Bravo! Pupati-l in continuare pe marinel unde vreti!

9 ianuarie 2012 15:19

SABIN Arafat a vorbit de UPU,SMURD si in general de asistenta de urgenta,unde nu trbuie sa fie mai multe servicii sau concurenta. Crin-bambilici habar nu are ce declara.Ar trebui sa se documenteze cine vrea sa ia si alte sectoare din transporturile mdicale.

9 ianuarie 2012 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.