Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este de părere că liberalii vor putea să revină la guvernare mai degrabă anul viitor, dacă vor iniția, alături de parlamentari ai altor grupuri politice, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, care să fie aprobată de către plenul reunit al Parlamentului. "Categoric, da (se are în vedere intrarea la guvernare — n.r.), cât de repede se poate. Nu cred că este realist să ne gândim că decembrie ne va duce la guvernare, dar cred că este o posibilitate să reușim în 2015, dacă îi vom convinge și pe alții să vină alături de noi și, printr-o moțiune de cenzură, să schimbăm Guvernul.Integral pe AgerpresComentarii

Marc Playul cu boi încă nu e pregătit să se lepede de PSD, a se vedea comentariile alăturate! Peste vreo doi ani, după ce Ponta nu va mai împărți cu Băsescu înjurăturile populației ci le va încasa el pe toate, după ce românii se vor sătura iar de corupția fără corupți ce va reveni ca pe vremea lui Don Tase, atunci da.

9 iunie 2014 8:48

un ardelean O "posibilitate" mica - mica....ca o puta de furnica ...bre sasule !

8 iunie 2014 20:45

@val1 @val1: "PNL singur nu va avea majoritate singur si va trebui sa se "alieze" cu cineva". Dar cu cine? Cu PDLeprele, nu. Cu PMP nu - e al lui Basescu. Cu Neamtu nu, ca e legionar. Nici cu Forta, ca MRU e jidan. Cu ungurii? Nu, ca sunt... unguri. Cine ramine? Pai, cu varanii e OK? Dar cu socialistii? Daca tot e Romania o tara "socialista", de ce nu s-ar da si ei bine cu poporul? Vezi ca "miscarea liberala" europeana este cam de stinga, mai precis la stinga PPE, care e de centru dreapta. E doar o aripa de dreapta a socialistilor europeni! Orticum, pina sa aiba pnlistii un discurs "ca la PCR", PSDistii ne-au obisnuit deja cu un astfel de limbaj: promisiuni populiste NEIMPLINITE. La ei totul se va intimpla... in viitor. "Nu am promis ca vom face un milion de locuri de mun ca in doi ani, ci pina in 2016, chiar 2020", "vom face o mie de km de autostrazi... pina in 2024" etc.

8 iunie 2014 17:23

Mda Posibil. Nu !

8 iunie 2014 17:11

val 1 PNL, prin gura lui Johanis, au inceput sa aiba un discurs ca la PCR, vom avea victorii multe si vom traii mai bine dupa trecerea unui mare nr de ani, adica niciodata. In tara noastra, fosta "socialista", PNL singur nu va avea majoritate singur si va trebui sa se "alieze" cu cineva, dar nu cu PDL-eprele sau cu aschiile desprinse din acestia la indicatiile Javrei Ordinare, deoarece totusi lumea nu uita guvernarea catastrofala a PDL-eprelor, sub conducerea oamenilor, care acuma se afla la PDL-epre, PMP-ule si alte miscari create de Javra Ordinara. Cred ca PNL-ul a facut o greseala uriasa aliindu-se cu PDL-eprele si mai ales despartindu-se de miscarea liberala europeana. Cred ca aceste greseli vor fi catastrofale pt PNL.

8 iunie 2014 16:36

liberalul socialist Neamtul dovedeste ca stie mai bine mecanismul democratic decit miile de cretini haznalisti - inclusiv Mitomanul. Alegerea unui Presedinte care nu este sluga PSD si a baronilor lui (din nou, inclusiv Mitomanul) nu inseamna automat "alt guvern". Cit timp USD si aliatii lui isi mentin majoritatea in Parlament, niciun Presedinte, inclusiv terminatul Basescu, nu poate schimba Guvernul! Teama ca un candidat de dreapta, oricine ar fi el, il va pune pe "Basescu premier" este o timpenie si-o manipulare grosolana. Dar tum, bai @Balasoiule (evident, oltean), de ce il faci pe sas Hahalera? Te-a inselat pe tine personal cu ceva?

8 iunie 2014 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.