Uniunea Social Liberală consideră că pentru gestionarea sistemelor importante, precum cel sănătate publică, este mai importantă poziţia unor profesionişti cu experienţă decât cea a politicienilor, ca urmare va promova, când va prelua guvernarea, cât mai mulţi specialişti iar dr. Raed Arafat ar avea loc întotdeauna într-un Guvern USL, a declarat marţi liderul PSD, Victor Ponta, co-preşedinte USL.

USL cere în continuare renunţarea la procedura de urgenţă pentru adoptarea noii legii a Sănătăţii şi dezbaterea sa publică pe scară largă, a precizat Ponta.

"În cazul reformei din Sănătate, considerăm că nu asistăm la ciocnirea a două viziuni strategice, ci la o dispută între unul dintre puţinele sisteme de succes (SMURD-ul gestionat de domnul Arafat) care dă încredere şi profesionalism şi o seamă de interese dubioase şi controversate, susţinute de preşedintele Băsescu. Domnul Raed Arafat, precum şi alţi profesionişti de calibrul domniei sale, ar avea întotdeauna un loc într-un viitor guvern al USL, pentru că noi considerăm că principalul criteriu care trebuie să stea la baza unei guvernări corecte este competenţa", a susţinut Ponta, într-o declaraţie de presă transmisă marţi AGERPRES.
Integral pe AgerpresComentarii

Desteptanacul Pionierul Arafat, care a inițiat înființarea strămoșului SMURD, în 1990, a devenit două decenii mai târziu un taliban veritabil al sistemului, după ce, între timp, a „căpușat“ pe nesimțite serviciul public mobil de urgență, dublându-l cu un „serviciu“ personal în care urgența nu mai este reprezentată de salvarea pacientului ci, printre altele, de colectarea banilor pentru salvarea pacientului. Cum ambele servicii au în titulatură cuvântul SMURD, puțini și-au dat seama că e vorba despre chestiuni total diferite Deși noi îl credeam șeful SMURD, el era de fapt șeful colectării banilor din Fundația pentru SMURD, adică o căpușă privată . Iata de ce Ponta vrea sa-l faca pe Arafat USL-amist.

13 ianuarie 2012 15:11

ramo http://www.documentarywire.com/sicko ... aici vom ajunge daca se adopta aceasta lege..

13 ianuarie 2012 2:33

cornelc Un lipovean,un palestinian,un evreu, un armean ...si vom face un guvern international pentru ca Rominii nu sunt in stare (dupa unii)

10 ianuarie 2012 16:48

io esti un limbist kgb-ist instruit de Iliescu sa pupi in cur !

10 ianuarie 2012 16:35

bogdan Nu Victoras, Raed e prea bun si prea inteligent pentru voi. Yasser Arafat ar fi fost un USL-as perfect, dar acum e cam tarziu: fierbe in acelasi cazan de smoala cu Lenin si Stalin....

10 ianuarie 2012 16:27

cititor Raed Arafat e prea integru si inteligent ca sa se bage in haznaua voastra politica.

10 ianuarie 2012 15:45

cetatean ciuruit de basescu dus cu pluta esti tu, cel care semnezi "eu". Dupa noiembrie 2012 tradatorii de tara in frunte cu locatarul de la cotroceni vor primi ceea ce merita, adica un program prelungit de vizite la parchet. Ce a umblat Adrian Nastase pe la DNA, dar sa vedeti cate sedinte o sa aiba tradatorii de tara portocalii la DNA. Ce munca ii asteapta pe procurori, vai de capul lor, ca la cata materie prima are pdl-ul o sa aiba de lucru nonstop vreo 4 sau 5 ani. Doamne ajuta!

10 ianuarie 2012 15:30

eu chiar am postat un comentariu mai devreme la asa-zisa declaratie a lui nicolaescu(ala de-a reformat si el sanatatea!)si am zis ca or sa sara aia de la usl sa-l ia.Dar sincer am facut o "aroganta"dar acum constat ca sefii de la usl chiar sunt dusi cu pluta...

10 ianuarie 2012 14:59

Tery e suficient sa fii Gica-Contra -putere si obtii un loc fruntas in USL.

10 ianuarie 2012 14:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.