Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, susține că reducerea CAS anunțată pentru luna octombrie este o "electorată" pentru mediul de afaceri. "După aproape un an și jumătate de guvernare contradictorie, cu măsuri economice și fiscale fără orizont, Victor Ponta ne demonstrează tuturor că singurul model economic pe care îl utilizează este câștigul electoral. Reducerea temporară a CAS nu poate fi altceva decât o "electorată" pentru mediul de afaceri", afirmă Iohannis, potrivit unui comunicat remis, joi.Integral pe AgerpresComentarii

Reducerea CAS este "necesară", dar fără măsuri care să o susţină este dovadă de "iresponsabilitate ş Reducerea CAS este "necesară", dar fără măsuri care să o susţină este dovadă de "iresponsabilitate şi incompetenţă maximă, ingredientele de bază ale guvernării PSD", a declarat Cătălin Predoiu. Acesta a precizat că decizia a fost luată fără acordul FMI şi că negocierile Executivului cu creditorii internaţionali au fost "un eşec răsunător", Victor Ponta încercând să păcălească FMI, "după ce a fost prins iar cu temele nefăcute". Faptul că reducerea CAS se va face de la 1 octombrie, "din prima zi a campaniei electorale" arată "disperarea" lui Ponta "în bătălia politică pentru preşedinţie".

13 iunie 2014 14:02

bibicu "neamtu" se pare ca a calcat in scuipat de politician de Dambovita si a devenit si el un "mare" liberal de Dambovita. Pai, bine bre, asa de bun este cacatul portocaliu ca ati inceput majoritatea liberalilor sa mancati cu polonicul?Credeti ca asa puteti sa mai fiti credibili? Pai, va bateati cu pumnul in piept pt binele mediului de afaceri, amenintand ca sustineti reducerea CAS pt un mediu de afaceri sanatos, ca promovati o reducere a acestuia cu 5% si va luptati pt asta !!! Aaaa, individul "neamt" nu era in PNL atunci, ahaaa si PNL nu se alaturase PPE, Crinul atunci era floare, acum e ciulin, ba nu, hartie igenica cu care se sterge chioru la cur. Nu, nu ratatilor , voi nu mai sunteti pnlisti, voi cei care ati tradat alegatorii care au crezut in liberalism, felicit grupul de initiativa condus de Tariceanu, cei care au ramas fideli idei liberale si care s respecta alegatorii.

13 iunie 2014 9:03

XYZ Bre, Iohannis, vino tu, cu Boc si Basescu, si cu Udrea si Videanu, si taiati voi, nenorocitilor de lacomi de bani nemunciti, taiati voi puturosii de dreptaci, pensiile, salariile, indemnizatiile pt copii, inchideti voi, nenorocitlor de PNL eprosi si PDL eprosi, spitale, scoli, gradinite. Faceti voi, PMP- paduchii, piscine, terenuri de sport in panta, in sate cu moshi si babe ! Siktir !

13 iunie 2014 8:05

un ardelean L-a apucat limbarita si pe sas ! Fiind invatat cu "reevaluarile" profesorului sau intr-ale politichiei - marinelu` chel, crede ca si Ponta e la fel. Da`....uite ca nu e mai sasule! Reducerea se va face exact de atunci de cand a fost anuntata ! Pt ca a fost si bugetata ! Si "nu te mai da" liberal, ca nu esti !

13 iunie 2014 0:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.