Sporuri de 10% pentru angajaţii care vorbesc limbi "rare", cum ar fi... italiana, spaniola şi germana. Achiziţii de licenţe, sporuri şi drepturi salariale ilegale şi prestări de servicii neeconomicoase. Acestea sunt doar câteva dintre neregulile grave constatate de Curtea de Conturi la Ministerul de Externe.

Curtea de Conturi a decis să nu emită certificatul de conformitate pentru contul de execuţie a bugetului Ministerului Afacerilor Externe pe anul 2010. În acest sens, conducerea Curţii de Conturi precizează că la ministerul condus de Baconschi s-au constatat o serie de nereguli în cheltuirea banilor publici. Curtea de Conturi a mai menţionat că vor fi dispuse măsuri pe care MAE trebuie să le pună în aplicare imediat pentru recuperarea pierderilor financiare.
Mai exact, Curtea de Conturi critică făţiş instituţia diriguită de Teodor Baconschi pentru "acordarea de sporuri şi alte drepturi salariale, în valoare de 166 mii lei, în loc de indemnizaţia unică lunară, unui număr de cinci persoane numite în funcţii de demnitate publică".Integral pe CotidianulComentarii

smaranda PAI DE CE CREDETI C-A AJUNS JUMARE-JAMPARALE ASTA IN POSTUL ALA...PTR. C-A FACUT ARTIFICII" DE ARITMETICA SI ACU' TREBE(VORBA LU' RAPOSATU') SA MAI LINGA CEVA PANTOFI.........RIDICOL!

11 ianuarie 2012 13:46

Poli Globu O sa primeasca sporuri si pentru ca vorbesc lb. romana corect...Se vede ca incet-incet lb. romana devine o lb. straina...Vezi Base...asca mica,Igas...si altii. Pai cum sa nu primesca sporuri pentru lb. straine cand ala care stie italiana merge in fFranta,ala care stie germana merge in Spania,ala care stie franceza in Portugalia....

11 ianuarie 2012 9:27

puiu Un porc umflat, un parazit, asta este bakonski asta!

11 ianuarie 2012 9:15

gigi cine imparte ,parte-si face

11 ianuarie 2012 8:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.