Un cunoscut medic din Marea Britanie acuză companiile farmaceutice din întreaga lume că nu au făcut niciun demers pentru a crea un vaccin împotriva virusului Ebola pentru că până acum afecta doar populaţia din Africa, în ciuda sutelor de decese, scrie independent.co.uk.

Profesorul Facultăţii de Sănătate Publică din Marea Britanie, profesorul John Ashton, reclamă un "faliment moral" din partea companiilor care, în opinia lui, ar fi trebuit ca până acum să facă toate eforturile pentru a găsit o soluţie în combaterea epidemiei.

John Ashton susţine că Vestul ar fi trebuit să trateze acest virus mortal ca şi când ar fi afectat cele mai înstărite cartiere din Londra, şi nu doar Sierra Leone, Guineea sau Liberia.

Mai mult, Ashton compară această atitudine a Occidentului cu cea similară din perioada în care virusul HIV ucidea doar în Africa, înainte ca boala să ajungă în SUA şi Marea Britanie, în anii '80.

Potrivit cifrelor furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, epidemia de Ebola a ucis până acum 729 de persoane din Liberia, Guineea, Sierra Leone şi Nigeria. Potrivit altor surse, numărul deceselor ar putea fi mult mai mare.


Comentarii

ecologist Medicamentele si vaccinurile actuale=arme de distrugere in masa.

30 decembrie 2014 12:47

charlie Vaccinul sau antidotul EXISTA DEJA!!! In laboratoare nu se prodece un virus fara antidot. CLASIC! Ia sa vezi cu americanii cuprinsi de virus... Vor fi vaccinati si vor scapa. In AFRICA foarte multi bogatasi printre care si Bill GAtes, finanteaza politicile de sterilizare a barbatilor. Desi lumea civilizata moare din cauza lipsei de urmasi si a pacatelor impotriva firii-LGBT-, Africa este devotata familiei si zamislesc prunci. "Civilizatia" este deranjata de multimea de copii africani, dar in loc sa lupte pentru starpirea bolilor si a foametei (politica trambitata de 4 decenii incoace), prefera sa sterilizeze oamenii normali. GENOCID!!!! Sub o alta forma, dar cu acelasi efect. Cine mai sustine America????

5 august 2014 0:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.