Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat marți, pe Aerodromul din Tuzla, că dezaprobă modul de exprimare folosit de primarul Constanței, Radu Mazăre, la adresa ministrului Justiției, Robert Cazanciuc. 'Mazăre nu trebuie să confunde defilarea din Mamaia cu exprimarea! A greșit și o să îi spun acest lucru', a afirmat Victor Ponta. Radu Mazăre, președintele Organizației județene PSD Constanța i-a reproșat ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, în cursul unei emisiuni televizate, faptul că în procesul lui Dan Voiculescu, de la Curtea de Apel București, completul de judecată nu a fost selectat aleatoriu, ci a fost desemnat de Colegiul de conducere al instanței. "De ce următorul complet nu s-a tras la sorți ? Ce zice ministrul Justiției de chestiunea asta ? E la mine în partid, dar e un papă-lapte ăla", a afirmat Mazăre.

Integral pe AgerpresComentarii

Nae Exprimarea corecta era : aceasta " mutra" nu are ce cauta in postul de ministru . Ce merite a avut inainte de a fi nominalizat , sau poate acesta a fost un CRITERIU ! Asa ministri NEPOTRIVITI eu nu am vazut din anii' 90 pana acum !

13 august 2014 13:20

Relu D-le Ponta, pentru si-n numele lui Dumnezeu, ati promis intr-o seara, relativ recent, ca o sa-l trimiteti pe d-l Cazanciuc la Antena 3 sa vorbeasca, sa-i cunoasca populatia timbrul vocii si cum gandeste un Ministru de Justitie ! - Va aduceti aminte de promisiunea facuta ? Daca da, va intreb oare cat de mult l-a interesat pe acest om spusele d-stra ? Cat de mare este orgoliul lui ? Mi-e sila...Chiar daca ar dori sa vina la TV, va rog spuneti-i ca este prea tarziu ! Sa ramana pe mai departe in dialog exclusiv cu d-na Kovesi ! Asta, da respect ! RUSINE ! RUSINE ! RUSINE !

13 august 2014 9:37

Te faci ca nu stii, Pontacule! Mormolocul ala de Cazaznciuc i-a fost purtator de vorbe doamnei Codrutza Shteneap si, poate, mai mult: admirator de buci si de talent securistic Tu ai pus-o in functie pe madam Shteneap, toti sunteti procurori si aveti, mai mult sau mai putin, legaturi cu cazul Panait. Cum dreacu sa va dati voi in gat unul pe altul? Cazanciuc iti mai e si var, pe deasupra, ca, deh, tu te „lupti” cu Basescu si poti da si altora de „meritul” tau. De unde se vede ca jigodenia, ca si dracul, are fome multiple. Ai pohtit tara asta la picioare si o ai! Apropo, vezi ca ai pe constiinta si piciorul pe care i l-ai rupt tatalui tau bolnav, cel care ti-a acoperit mostenirea Naumovici cu numele sau albanezo-italian.

13 august 2014 7:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.