Nominalizarea lui Cătălin Predoiu ca prim-ministru în ipoteza în care Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale este o glumă, crede actualul premier, Victor Ponta.

Liderul social-democrat este de părere că în cazul unei victorii a lui Iohannis la prezidenţiale, viitorul premier va fi Traian Băsescu.

„Aia e o glumă. Cred că numai domnul Predoiu crede, că doar el a crezut că o să fie candidat la preşedinţie. Acum doar el crede că o să fie prim-ministru. Probabil că o să fie domnul Băsescu prim-ministru”, a declarat Ponta.

Actualul premier a arătat că, din punctul său de vedere, lucrurile s-au clarificat pe scena politică, în condiţiile în care alegerea din noiembrie va fi între continuarea regimului Traian Băsescu sau schimbare.

„Eu cred că apele s-au limpezit, s-au despărţit şi, din punctul ăsta de vedere, oamenii vor putea foarte uşor să ştie ce aleg în noiembrie: continuarea celor zece ani de Traian Băsescu, cu Iohannis, Blaga şi toată trupa, sau schimbare”, a mai spus Ponta.

Luni, Klaus Iohannis a fost desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) pentru alegerile prezidenţiale, iar Cătălin Predoiu a fost nominalizat pentru funcţia de premier.


Comentarii

COMUNISTU' Ce nu-nteleg eu! In noiembrie , avem alegeri prezidentiale sau parlametare?! Ptr ca daca avem alegeri prezidentiale, nu inteleg de se tot vorbeste de un nou prim ministru. Bun,rau, urat frumos, prost destept, oricuma ar fi, el exista, n-avem de ce sa punem altul, decat in 2016, dupa noile alegeri parlametare, ce de aceea s-au schimbat alegerile si nu mai sunt simultane, cele prezidentiale cu cele parlametare.Sau poate va cadea guvernu' si atunci este alta treaba, dar inca majoritatea parlamentara are o anumita coloratura. probabil ca prim ministrul va fi tot de stanga, poate chiar Ponta din nou.

13 august 2014 15:31

Dorel Ca de obicei, Victor Ponta baga "strambe" ca sa mai scada popularitatea lui C. Johanis, amestecandu-l pe Basescu

13 august 2014 13:29

un român Eu nu îmi fac bagajele ! Decât un premier plagiator , condus de baronii roșii ( gen Duicu ...) , mai bine o echipă Iohannnis- Predoiu ! PS : Am văzut ieri in mass media , că domnul Mazăre ar cam dori să se retraga. Oare de ce ? Se teme că rămâne fără avere după propirea pe conturi pusă de ANAF, așa cum domnul Voiculescu a rămas fără o parte din avuție ?

13 august 2014 12:21

romanii in varianta johannis - basescu ne vom face bagajele

13 august 2014 11:35

părerea mea L-am văzut aseară la o emisiune pe domnul Predoiu. A avut un discurs de premier adevărat : idei, program,industrie creativă, soluții .A fost preocupat să iși prezinte ideile,să se facă înţeles de cei ce se uită la emisiune, nu de a critica adversarii. Frumos ! Așa gândește un premier ! Iar domnul Ponta este penibil cu placa " Jos Băsescu ! ", el care a semnat un pact de coabitare cu acesta...

13 august 2014 8:17

clujan Idiotule,ce program mai ai inafara de placa cu Basinescu? Tucala-i in kur pe Basinescu atunci cind trage o Basescu!

13 august 2014 8:07

@plagiatorul socialist O Ggluma PROASTA esti tu, bai kakatule! Tu crezi ca toata lumea minte ca tine - iar noi nu mai suntem in strare sa facem deosebire intre minciunile tale, manipularea grosolana a latrinelor, si oamenii care mai mint, dar nu toata ziua. Si ai un fix, bai cretinule, du-te si controleaza-te (medical), Mai lasa-l pe Base in pace, e TRERMINAT! Singura stire care mai poate veni dinspre el este daca va face sau nu puscarie. Daca prin absurd vei ajunge presedinte, cum va suna legea ta de amnistiere? 'Toti penalii vor fi amnestiati - cu exceptia dlui Basescu Traian si acelorlalti basisti". Ce zici?

13 august 2014 7:40

haiduc Nu sti ce sa mai spui si ce sa mai faci pentru a putea sa fi ales,esti jalnic stimabile,cu fiecare zi ce trece te faci de...ris.mi-e jena sa accept ca un om ca tine a putut sa ajunga prim ministru.

13 august 2014 7:10

florins Cainii mor de drum lung iar prostii de grija altuia! Cu fiecare aparitie mai torni niste minciuni grosolane! Tine-o tot asa!

13 august 2014 7:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.