Compania franceză vrea să îşi recâştge fiefurile din Transilvania.

Orange va oferi, până la finalul lunii noiembrie, clienţilor săi din opt localităţi din Transilvania, un serviciu de internet broadband de până la 21,6 Mbps. Această schimbare face parte dintr-un plan de modernizare a reţelei, care va avea loc până în 2015 şi va presupune o investiţie de aproape 600 de milioane de euro. „Transilvania este o regiune specială pentru Orange.

În acest an, Orange a investit masiv în Transilvania pentru a oferi clienţilor o experienţă digitală îmbunătăţită şi mobilitate. Reţeaua Orange a trecut la conexiuni 3G cu viteze de până la 14,4 Mbps. Până la finalul lunii noiembrie vom trece la următorul nivel de acoperire broadband şi vom oferi viteze de până la 21,6 Mbps în opt localităţi din Transilvania. Investiţiile în această zonă vor continua într-un ritm la fel de susţinut ca şi până acum pentru a satisface apetitul clienţilor de internet mobil şi noi servicii de telecomunicaţii", a declarat CEO Orange Romania, Jean-Francois Fallacher.

Acesta a precizat că doar în anul 2011, compania a investit în aceste modernizări, în toată ţara, 110 milioane de euro.

Oraşele din Transilvania în care se vor furniza aceste servicii îmbunătăţite sunt Arad, Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Sibiu şi Târgu-Mureş.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.