Aproximativ 70 de persoane, majoritatea revoluţionari, protestează, luni după-amiază, în Piaţa Victoriei din Timişoara, pentru a patra zi consecutiv, scandând lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu, mitingul fiind autorizat de Primărie.

Protestatarii scandează "Hoţii, hoţii" şi "Băsescu nu uita, va veni şi vremea ta".

Manifestanţii au afişat pancarte şi coli A4 pe care scrie "Adio tovarăşi", "Cu Băsescu şi cu Boc a luat ţara foc", "Jos Guvernul mafiot".

Mitingul a fost aprobat de Primăria Timişoara, autorizaţia fiind valabilă între orele 14.00 şi 17.00.

Vineri seară, aproximativ 200 de persoane au participat în Piaţa Victoriei din Timişoara la un miting pentru susţinerea lui Raed Arafat, manifestarea neautorizată fiind anunţată prin intermediul reţelelor de socializare
Integral pe GândulComentarii

Un timisorean din multi NU ESTE ADEVARAT. Decat partial. EU am fost in Piata Victoriei dupa ora 18:00 unde erau cel putin 500 - 700 de oameni adunati care scandau impotriva guvernului intreg. Si pe masura ce trecea timpul, se tot adunau oameni. Dar observ ca nicio stire nu coincide cu realitatea. Ca de obicei.

17 ianuarie 2012 9:33

SARSAILA (Proteste in Romania.Aproximativ 70 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei din Timişoara) PENIBIL TITLU ......

16 ianuarie 2012 17:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.