Comisia Europeană consideră că România nu a întreprins acţiunile necesare încă din 2007 pentru protejarea cetăţenilor de poluarea cu particule fine (PM10) şi solicită ţării noastre să ia măsuri de perspectivă rapide şi eficiente pentru ca perioada de neconformitate să fie cât mai scurtă posibil, informează un comunicat al CE dat publicității. Conform textului citat, cetăţenii din anumite zone din Bucureşti, Braşov şi Iaşi au fost expuşi în mod aproape continuu unor niveluri nesănătoase de PM10 încă din 2007, potrivit ultimelor rapoarte din 2012.
Acţiunea CE, care este din punct de vedere tehnic un aviz motivat suplimentar, urmează unei scrisori de punere în întârziere suplimentare transmisă în februarie 2013. Dacă România nu va întreprinde acţiunile care se impun, Comisia poate sesiza cazul Curţii de Justiţie a UE.Integral pe News BrasovComentarii

Euro-Paulus: Este o EURO-"stire" FFUUTTATTTOOOAARRREEE!!! Brasovul este un EURO-oras experimental, care merita din când în când câte o EURO-lauda (de la Corina Creaza & ceilalti EURO-trogloditi de teapa ei), pentru ca toti EURO-iobagii (porecliti si "populatia") sa-i urmeze exemplul, nu?

28 septembrie 2014 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.