In timpul sezonului rece imunitatea organismului scade si de aceea este important sa stim ce anume trebuie sa mancam pentru a ne feri de boli. Asa ca, pentru ca multi medici sustin ca este mai bine sa ne protejam prin intermediul alimentatiei in loc sa folosim medicamente, va oferim o dieta plina de substante pe care le consumam in timpul zilelor de iarna si care ne vor feri de rele. La micul dejun este indicat sa consumati din belsug cereale, alune, stafide, morcovi, telina, oua sau carne de pui fiarta sau la cuptor. Aceste alimente pot fi combinate in orice fel doriti si va vor aduce aportul de carbohidrati necesari pe parcursul intregii zile. Inainte de micul dejun insa este indicat sa consumati fructe bogate in vitamina C, cum ar fi citricele de orice fel. Este important insa sa consumati fructele inainte de masa, pentru a va declansa metabolismul.



Integral pe Doctorul zilei



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.