Nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu sunt o soluţie pentru România, iar românii vor regreta după alegeri dacă îi vor vota, consideră preşedintele Traian Băsescu.

În acelaşi timp, Băsescu este de părere că afirmaţiile privind susţinerea Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale nu reprezintă o încălcare a Constituţiei, pentru că oricine are dreptul la o opinie.

„Am dreptul şi eu la opţiune. Preşedintele poate fi terfelit de sus până jos, de dimineaţă până seara, iar când preşedintele spune ceva, facem ochii mari: «Vai, ce a spus preşedintele, cu steagurile în spate»", a spus Băsescu, după declaraţia de presă, potrivit Mediafax.

„Eu, astăzi, v-am spus cu steagurile în spate, că nici Ponta şi nici Iohannis nu sunt o soluţie pentru România, şi că românii o vor regreta, la câteva luni după alegeri, dacă vreunul din cei doi iese preşedinte al României”, a mai precizat Traian Băsescu.


Comentarii

Elena(Nuti centurista) Udrea Eu eram solutia, as fi epuizat toti barbatii romani (si tot nu m-as fi saturat) de nu le-ar mai fi ars de discutii de-auirea si s-ar fi dus dracului la munca! Asa baieti, trebuie sa va epuizati singuri. V-am zis? v-am zis!

13 noiembrie 2014 21:10

E primul Presedinte care, iata, nu a fost ingenuncheat de catre Servicii.. Marinarul moare dar nu se preda. Recunosc, si eu am crezut ca “blatul” lui Base cu Ponta va merge pina la capat. Nu, asa s-a amagit si Ponta. Scorpionul l-a intepat pe Ponta cind ii era lumea mai draga, l-a facut! Ponta a fost ofiter acoperit SIE si probabil ca asa va ramine, din Servicii nu iesi decit cu picioarele inainte! Basescu l-a deconspirat, cu acte, fara sa riste nimic, fiindca asa e legea. Basescu stia inca de cind l-a numit. Si eu stiam, de la o sursa mare din SRI, dar nu aveam probe. Dar Base a ales o numire ingrata, un premier catastrofa, stiind ca intr-o zi va rupe gitul acestui “mutant” si odata cu el si PSD-ului…Nici o cancelarie civilizata a lumii nu poate valida un prezidente ca Pontacul, asa ca “aurolacul” va fi obligat sa joace pe dictatura maxima, de tip nord-coreean. Nici pesedistii nu se simt bine fiindca pe “sifon” Ponta il banuiau de mult ca i-a vindut si vor prefera un sef PSD mai civil, chiar si in opozitie fiind. nasul.tv

14 octombrie 2014 8:12

Atenţie, vorbeşte profetul chior de la Cotroceni! Sculă bleagă ăsta chior are impresia că mai poate prosti pe cineva? Profetul sculii calului de la Cotroceni are mania lui, blonda căreia-i sugea chiloţii când metresa era şefa cancelariei prezidenţiale, ţoapă blondă care evident e unica soluţie pentru ţara asta. Ăsta vorbeşte în pustiu, dar are impresia că-l ascultă dunele de nisip. Dute bre dracului odată să nu te mai vedem!

13 octombrie 2014 21:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.