Un protest inedit se desfăşoară, joi seară, în faţa Monumentului Revoluţiei din Alba Iulia, unde se află 15 persoane, între care mai mulţi copii care au pancarte cu mesajul "Băsescu, noi ce mâncăm?", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cincisprezece protestatari s-au adunat la Monumentul Revoluţiei din Alba Iulia, printre aceştia aflându-se mai mulţi copii, şi scandează "Jos Băsescu", "Jos Guvernul", "Demisia, demisia", "Veniţi cu noi, ca în 22", "România, trezeşte-te", "Noi suntem poporul, ei sunt viitorul".

Unii dintre copii au pancarte cu mesajul "Băsescu, noi ce mâncăm?".

Ei spun că au mai participat şi la alte proteste, iar unul dintre copii a afirmat că a mers la această acţiune întrucât este supărat că i-a fost tăiată pensia bunicului.

În paralel, la Alba Iulia se desfăşoară un marş de protest la care participă aproximativ 500 de persoane, care se îndreaptă spre Monumentul Revoluţiei, unde protestează copiii. Marşul respectiv, la care participă şi reprezentanţi ai partidelor, a inclus şi o pichetare a Prefecturii Alba.

Integral pe România LiberăComentarii

ha ha ha Prietene...asta satul de MANI .... PULARE - poate o mai faci si altfel nu doar cu mana...dupa cum te exprimi imi pari ca esti un fel de pora...aia cu gura ca o babaciune...apeleaza la ea poate scapi de mana:))))))))))

19 ianuarie 2012 23:07

satul de manipulare Ce parinti idioti isi trimit copiii la proteste?! Nu se gandesc ca ii pun in pericol? Daca patesc ceva in imbulzeala aia? A, pardon, erau doar 15 participati la marele miting!

19 ianuarie 2012 22:07

unicul EBA catre Kiorul: Kiorule,noi ce mancam? -i-o tragem lu' Nutzi si ne culcam. dara Boc ce mananca? face-o laba si se culca!!

19 ianuarie 2012 18:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.