Şeful Apple, Tim Cook, a admis într-un editorial din "Bloomberg Businessweek" că este gay. Cook, o persoană foarte privată, nu a spus nimic despre acest lucru până acum.


Interesant este faptul că mulţi dintre colegii lui Cook de la Apple ştiau orientarea sexuală a acestuia, dar CEO-ul companiei nu a spus-o public până acum.

"Am fost deschis cu oamenii legat de orientarea mea sexuală. Mulţi colegi de la Apple ştiau că sunt gay şi asta nu a contat. Am avut norocul de a lucra la o companie care apreciază creativitatea şi inovaţia şi care a înţeles că pentru a conta trebuie să îmbrăţişezi diferenţele dintre oameni. Nu toată lumea este atât de norocoasă", scrie Tim Cook în editorialul său, în care promovează drepturi egale pentru persoanele gay.

El spune că nu şi-a negat niciodată sexualitatea, dar nici nu a recunoscut-o public. "Lăsaţi-mă să fiu foarte clar. Sunt mândru că sunt gay şi cred că faptul acesta e unul dintre darurile cele mai mari pe care mi le-a dat Dumnezeu", scrie Cook.

El continuă şi spune că acest lucru l-a făcut să-şi dea seama ce înseamnă să creşti într-o minoritate şi l-a făcut să empatizeze mai mult. De asemenea, spune că a fost greu şi deloc confortabil uneori, dar acest lucru i-a dat încredere să îşi urmeze propriul drum.
Integral pe AdevărulComentarii

acid In clipa in care mori singur si gay,bolnav de sida, in casa si nu e nimeni langa tine atunci intelegi ce inseamna sa ai copii si cat de prost ai fost ca te-ai afisat cu homosexualitatea ta.

30 octombrie 2014 18:04

acid probabil ca lucrul in cacat este cea mai mare placere a unora dar asta nu are nicio legatura cu Dumnezeu. Dumnezeu i-a dat acestei fiinte si liberul arbitru iar alegera ii apartine. A fi Gay nu e un dar ci o pedeapsa ca rade toata lumea normala de tine si nu vei auzii niciodata cuvantul TATA spus de propriul tau copil.

30 octombrie 2014 17:59

un ardelean Dar ...de la Dumnezeu ??? Poate de la diavol, ca si asta e lasat pe Pamant tot de Dumnezeu ! Dumnezeu a zis .."cresteti si va inmultiti !" Homalaii pot sa "creasca" , sa se ingrase, sa adune averi, da`....nu se pot inmulti ! Asa ca....nici e departe nu este adevarat ca homosexualitatea ar fi dar de la Dumnezeu !

30 octombrie 2014 15:26

Sigur ca da Hai sa ne futem in cur, hai sa futem morti si eventual copii, hai sa daramam lacase de cult (biserici, moschei, etc, ca ce, mai suntem in evul mediu?) hai sa renuntam la tot ce-i divin in noi si sa ne reducem singuri la stadiul de animale.

30 octombrie 2014 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.