Olguţa Vasilescu, primarul PSD Craiova şi şeful social-democraţilor din Dolj, continuă să facă acuzaţii nefondate pe Facebook. După ce a instigat la „revoltă” şi l-a insultat pe Klaus Iohannis, acum îl acuză pe Blaga că se află în spatele protestelor.


Olguţa Vasilescu a mai postat un mesaj pe Facebook, în care îl insultă pe Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale. Primarul Craiovei îl acuză şi pe Vasile Blaga, pe care îl consideră responsabil de protesetele pentru pro-democraţie şi anti-Ponta.

„Am deja informaţia certă că Johannis nu este lăsat de staf la nicio dezbatere cu Ponta. Confirmată din interior. Preferă riscul de a fi făcut laş, decât să îl lase într-o confruntare în care ştiu că se va face de râs iremediabil. Între timp, Blaga şi restul foştilor băsişti fac ce ştiu mai bine: intreţin protestele, adică fac zarvă mare. Ca să uite lumea de programe şi alte lucruri atât de "prost facute" de Johannis. Se merge pe principiul: "Mai bine să îl creadă lumea prost decât să vorbească şi să confirme”, a scris Vasilescu.Integral pe AdevărulComentarii

Doamne da-le minte daca n-ai terminnat-o ... Face parte din ,,pupazele si ciocanitoarele Udy ,,care fac de ras PSD.

9 decembrie 2015 10:34

Baba Ruza de la Cleja Ha sictir măi NEuitucule !

10 noiembrie 2014 17:41

Ati uitat ? Olguta Vasilescu ? O mahalagioaica provenita din PRM. A avut de la cine invata bunele maniere si vocabularul "decent ".

10 noiembrie 2014 14:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.