Majoritatea comentariilor despre criza europeană s-au concentrat asupra ţărilor PIIGS (Portugalia, Irlanda, Italia, Grecia şi Spania). Dar perioada de recesiune care a urmat după criza financiară din 2008 – 2009, are chiar efecte politice şi economice mai severe în multe din ţările Uniunii Europene, din fostul bloc comunist, scrie revista Forbes.

Acest lucru a fost puternic ilustrat de o statististică privind evoluţia înmatriculărilor auto în perioada 2007 - 2011, prezentată de cei de la New York Times. La capătul listei care cuprinde 24 de ţări europene se află Ungaria, cu o scădere de 73,7% şi România, cu 74,1%. Scăderea medie la nivelul UE era de doar 15,8%.

Este drept, scriu cei de la Forbes, nu toată lumea are nevoie de o maşină, dar statistica este destul de relevantă pentru evoluţia situaţiei clasei de mijloc în devenire. Şi care este rezultatul?Integral pe CapitalComentarii

Cristi Deja se fac de r.a.h.a.t...atat USL-ul cat si "MARILE TELEVIIUNI" IREALITATEA 3, promovand astfel de stiri...se vede de la o posta cat de "ROMANI" SUNTETI DOMNILOR!

24 ianuarie 2012 15:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.