Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost scos de sub urmărire penală de către DNA, în dosarul în care era cercetat pentru luare de mită şi instigare la fals intelectual, fiind suspectat că a primit 850 de euro de la o persoană, pentru a o ajuta să se se înscrie la Facultatea de Teologie.


Oficiali din DNA au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că în urma verificărilor făcute în dosarul lui IPS Teodosie s-a dispus, recent, scoaterea acestuia de sub urmărire penală.

În 12 septembrie, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) anunţa că arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care este şi decan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Univesitatea "Ovidius" Constanţa, este acuzat de luare de mită şi instigare la fals intelectual, fiind suspectat că a primit 850 de euro de la o persoană, pentru a o ajuta să se înscrie la Facultatea de Teologie.

DNA preciza că în acelaşi dosar este urmărit penal şi Bogdan Florin Chiriluţă, inspector de protocol la Arhiepiscopia Tomisului, pentru complicitate la luare de mită.
Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.