Premierul Victor Ponta a ajuns în dimineața zilei de miercuri la ICCJ unde este martor al Apărării î dosarul Referendumul. Premierul a ajuns la scurt timp după Liviu Dragnea și Mircea Dușa.

”Am vrut să spun adevărul în fața procurorului și nu m-a ascultat”, a spus premierul când a fost întrebat de ce a fost chemat.

Premierul Victor Ponta va merge, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a fi audiat, în calitate de martor în dosarul Referendumului, în care este judecat ministrul Liviu Dragnea.

Premierul a fost citat ca martor la un termen anterior al dosarului, de către avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat. Avocatul a mai cerut atunci audierea a 18 coordonatori județeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012.

Ponta a precizat, duminică, la România Tv, că va merge, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a fost citat în dosarul Referendumului, pentru a declară că, în 2012, nu s-a făcut nicio schemă de fraudare.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Integral pe România LiberăComentarii

billy unde sunt fanii lu victoras, craioveanu si calin?

11 martie 2015 11:01

basescu Ce adevar ai vrut sa spui imputitule,,,poate minciuna ,,pe cine sa asculte un excroc ordinar ca tine ,care ati vrut sa fraudati referendumul,,ca sa preluati puterea totala in tara ,,la puscarie cu tine imputitule,,pt marturie mincinoasa.

11 martie 2015 10:00

PRECIZARE: se lasa cu condamnare are 10 dosare pe rol Ponta!

11 martie 2015 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.