Eclipsa parţială de Soare, „Super Luna“ şi echinocţiul de primăvară sunt cele trei evenimente astronomice care au loc în acest weekend. Fenomenul rar, întâlnit de doar patru ori în decursul unui mileniu, ne va influenţa starea fizică şi emoţională, afirmă specialiştii în astrologie.

Trei fenomene astronomice care apar foarte rar împreună au loc în acest sfârşit de săptămână: eclipsa de Soare, „Super Luna” şi echinocţiul de primăvară. Medicii atrag atenţia că cei care vor privi eclipsa fără ochelari de protecţie riscă să se aleagă cu arsuri solare, în timp ce astrologii afirmă că eclipsa parţială de Soare influenţează starea emoţională.

Prin urmare, sensibilitatea emoţională exacerbată, insomniile sau răul fizic sunt normale în această perioadă, mai spun specialiştii.
La eclipsa parţială de Soare, radiaţiile sunt şi mai puternice

Astfel, oftalmologii atrag atenţia asupra pericolelor la care se supun cei care vor să vadă eclipsa parţială de Soare, chiar şi cu ochelarii de protecţie. Bucăţile de sticlă colorată, ochelarii de soare sau alte dispozitive improvizate nu garantează că sănătatea ochiului va rămâne intactă.
Integral pe AdevărulComentarii

copernic. poate vreti sa spune-ti astronomii..

20 martie 2015 13:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.