Liderul PLR Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, a anunțat duminică pentru AGERPRES că demisionează din această formațiune, acuzând faptul că nu se simte confortabil într-un partid ai cărui lideri îi protejează pe corupți.

"Mă delimitez complet de cum a procedat Călin Popescu-Tăriceanu în legătură cu votul în cazul lui Dan Șova, aplicând regulamentul Camerei, nu Constituția.

Îmi afirm public dezamăgirea față de rezultatul votului din Senat, de miercurea trecută. Este, indiscutabil, motivul pentru care părăsesc Partidul Liberal Reformator. Parlamentarii nu sunt cu siguranță mai presus de lege, ci ar trebui să fie un exemplu de respectare a Constituției.Integral pe AgerpresComentarii

băsel @basist anti socialist:băi hectare, pârtia, ce vei fi, vorbeam de Rădulescu, portocaliu , primar pdl, şmecheraş, nu partide înființate sau desființate , hai mare, morții mării de javră

30 martie 2015 9:41

agenturili straine @ Gheorghe Calin - Nu "la ordin",ci ...pt ca l-au prins cei ....cu dosarele...cu oarece "scheleti" de valoare in dulapu` proprietate personala,desi acesta e pe numele varului de-al doilea....ca oltenii ce mai tura - vura ! Exemplu` lui Valcov....redivivus !

30 martie 2015 9:39

basist anti-socialist pai mai basele,. asta de Valcea nu era mai bine pazit in partiduletuol ne-infiintat (deci, INEXISTENT) al slugii pontiste Manechin? Ar fi mai bine paparat DOAR daca ar trece la Mitoman sau la Izmana. Hai sa vedem unde va ajunge - nu cred ca se va inscrie in PMP sau M10. Oricum, e evidenta " politica" postacilor de partid rtosu: procoinme oindrazneste sa ciriie in grup, este imediat jumulit de pene de postaci socialisti.Un presedinte de Partidoi, un Primar al vanghelioanelor, un "ostean" taricean... toti sunt luati pe la spate in momentul in acre indraznesc sa vorbeasca de rau Numenclatura Rosie. Rahatul asta de taricean ar fi fost apoarat de respectivii postaci pina in pinzele rosii daca pupa in continuare dosul Mitomanului si al Manechinului.

30 martie 2015 8:36

basel Dl fost primar PDL la Rm Valcea cred ca simte ceva, i o fi soptit cineva , ceva; fugi , ascunde te ca trebuie sa raspunzi si tu la intrebarea cu averea, imperiu di valcea dintr un salariu de primar si dividende la un atelier de tamplarie. Baiatu a fost scolit bine de fostu primar Gutau , infractor la moda , condamnat, scoala mafiei pdliste se cunoaste

29 martie 2015 22:18

basescu APROPO, AM ZIS CA TARICEANU ESTE UN GUNOI..... DESPRE MINE CE SA SPUN........ SUNT O JAVRA ORDINARA....CA ASA SUNT CUNOSCUT IN POPOR.

29 martie 2015 21:53

basescu Da nici cu PMP nu-mi este rusine. Este un partid mai subtirel decat PLR-ul asta. PMP este o iluzie pentru dobitoci, asa ca mine.

29 martie 2015 21:51

basescu Care partid ca nu e inregistrat se numeste un partid fantoma da lui Tariceanu,,nu stiu cum ii permite legea sa spuna ca PLR,,este un partid,si Tariceanu e un gunoi si un hot si el ca Ponta...

29 martie 2015 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.