Surse locale au declarat pentru Medifax că preşedintele, alături de soţia sa, ar urma să ia parte la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din centrul municipiului Sibiu. Slujba de Înviere va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, iar slujba din ziua de Paşte va începe la ora 10.00. Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sărbătoreşte duminică Paştele.

De Crăciun, la câteva săptămâni după ce a fost validat în funcţia de şef al statului, Klaus Iohannis a participat la slujbă la aceeaşi biserică. De fiecare dată, şeful statului este însoţit de soţia sa, dar şi de câţiva dintre prietenii apropiaţi.i de Crăciun, imediat după ce a fost validat în funcția de președinte.

Biserica Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu este lăcaşul de cult la care merg, de mai mulţi ani, Klaus Iohannis şi soţia sa. În perioada în care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminică de la această biserică şi, chiar şi după ce a fost ales preşedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.