Pe lângă faptul că a fost desemnată cel mai iubit antrenor de fitness din România, Cori Grămescu este o femeie care poate vorbi din experiență. Ea însăși a reușit să slăbească foarte mult, acesta fiind un plus care o îndrepățește să dea sfaturi.

Cum este deja dovedit faptul că tot mai multe femei își propun la început de ani să dea jos kilogramele acumulate, Cori Grămescu a venit în ajutorul acestora și le oferă sfaturi utile pentru a-și atinge scopul.

"Haideți să ne apucăm de dietă împreună! Primii pași pe care trebuie să-I urmezi sunt următorii:1. Aruncă toate prostiile din frigider: prăjituri, cartofi, paste, pâine, gemuri, ciocolate, chpsuri, sucuri - junk food-ul.
2. Cumpără-ți un cântar de bucătărie, ca să poți controla cantitățile de mâncare pe care le consumi.
3. Umple-ți frigiderul cu legume proaspete, fructe, carne slabă (pește, pui, curcan, cocoș, găină, vită, rață, chiar și mușchi de porc), lactate cât mai naturale (dacă poți să cumperi de la țărani, ar fi ideal), apă plată și nuci/alune/caju/migdale crude.
4. Măsoară-te și cântărește-te în dimineața în care începi dieta, pe stomacul gol. Măsoară-ți circumferința brațului, a antebrațului, a bustului, a taliei, a coapsei, a bazinului, a genunchiului, a gambei și a gleznei. Repetă acest proces de două ori pe lună, ca să vezi rezultatele.
5. Setează-ți obiectivele! Până la data x vreau să am y kg și minus z centimetri în talie. Ai grijă ca acestea să fie realiste! S-ar putea să dureze mai mult decât crezi și decât ți-ai dori. Dar dietele pe termen lung sunt și cele mai eficiente", scrie Cori Grămescu pe pagina ei de Facebook, promițân că va oferi o dietă pe zile și chiar un premiu pentru cine are performanțe.

Integral pe LibertateaComentarii

Farcas Costica dragele mele, nu strica de incercat. va imbreatisez, daddy

3 februarie 2012 3:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.